vineri, 31 iulie 2009

The Mission, editia a 2-a

Cei mai buni doi dj din lume Armin van Buuren si Tiesto vor fii in România la Năvodari cu prilejul festivalului THE MISSION DANCE WEEKEND aflat la ediţa a 2-a in 2009.
Cu siguranta acesta este cel mai mare evenimet al veri pentu fainii muzicii trance sau house.În această seară cel mai asteptat este Armin van Burren care a mai fost in Romania si in 2008.Mâine seară intră la butoane Tiesto care a mai fost in acest an la Bucureşti ,la Cluj si recent la Tg Mureş cu ocazia CokeLive Peninsula.
Pentru mai multe detalii vizitaţi Themission.ro

luni, 27 iulie 2009

La mare...cu DOD

Imi place mult actorul ăsta Doru Octavian Dumitru.E vară ,e vacanţa ,cea mai faină vacanţa e la mare...aveţi grijă nu păţiţi la fel ca el:))...


duminică, 26 iulie 2009

Filmul de 10

Eu clasific filmele în 3 categorii: filme proste,filme bune şi filme de nota 10.
Astăzi am văzut un film ce il incadrez in a 3-a categorie.
The Illusionist este un film care efectiv m-a fascinat...

sâmbătă, 25 iulie 2009

Cele mai faine drumuri

Cele mai încântătoare zece drumuri probabil din lume...










Destinatia lor nu o cunosc....posibil pardis....

marți, 21 iulie 2009

Cel mai mare stick

Toată lumea foloseşte stick-ul aproape zilnic.El a continuat să crescă in capacitatea sa de stocare...iată ca stic-ul a ajuns la o capacitate de stocare considerabilă,egală cu cea a unui hard disk mediu(sau mai mic).Cel mai mare dispozitiv Flash USB de 256GB si este creeat de Kingston .
"Kingston Technology lanseaza astazi primul dispozitiv de stocare USB din lume avand 256GB, Kingston DataTraveler 300. Kingston DataTraveler 300 permite utilizatorilor sa transporte o intreaga lume digitala, de la mii de poze si pana la fisiere de tip baze de date. De asemenea, DT300 garanteaza rate de transfer rapide si ofera si optiunea de a proteja cu parola datele personale. Pe scurt, Dispozitivul poate stoca 51.000 de imagini, 54 de DVD-uri sau 365 de CD-uri.

Specificatiile dispozitivului DataTraveler 300

Capacitate: 256 GB.
Viteza: citire 20MB/s, scriere 10 MB/s.
Dimensiuni: 70,68 mm x 16,90 mm x 21,99 mm.
Convenabil: nu necesita drepturi de Admin pentru a accesa zona protejata.
Temperatura de operare: de la 0º C la 60º C.
Temperatura de stocare: de la -20º C la 85º C.
Practic: rezistent in timp, fara capac.
Garantie: cinci ani.
Securitate: include software-ul de securitate Password Traveler pentru SO Windows."

luni, 20 iulie 2009

In Italia...

duminică, 19 iulie 2009

Un mare campion

Azi am avut o zi mai incarcată....abia acu am aflat că azi e ziua lui Ilie Năstase.Acesta implineste 63 de ani.Toata lumea il cunoste pe Ilie Năstase,nu cred ca maiare nevoie de nici o prezentare...totusi iată o mică parte din "legenda" Ilie Năstase

La multi ani, maiestre!!!

Eu nu beu...

Eu nu "beu"...il las pe Pavel să bea....mie doar imi place mult melodia asta

Pavel Stratan-Eu beu;;)

vineri, 17 iulie 2009

Să-l ajutăm pe Alex


Aseară la emisiunea În gura presei domnul Mircea Badea a prezentat un caz special al unui copil bolnav.Numele lui este Alex si este bolnav de cancer.BRISC ALEXANDRU DAMIAN, are nevoie de 165 de mii de euro pentru o operatie ce poate avea loc in Germania .Să salvăm un copil nevinoavat!Orice donaţie este importantă!! Pentru mai multe detalii intraţi pe pagina lui Alex.

joi, 16 iulie 2009

Marea nebunie a verii

Mai sunt 2 zile pana la cel mai aşteptat eveniment dance al verii.Liberty Parade 2009 va a avea loc pe 18 iulie pe plaja dintre Venus şi Saturn .Organizatorii promit un show de excepţie anul acesta mai ales ca invitaţii speciali din strainatate sunt Ferry Corsten şi Planet Funk.Printre dj români care vor mixa in acest an acolo sunt:
Optick
DJ Allen
Vali Barbulescu
Christian Green
DJ Andi
Liviu Hodor
Lucian Barbulescu
Vika Jigulina
Hermannstadt Collective
Emil Lassaria
Dan Ene
Raoul Russu
NTFO
Sllash & Doppe
Treitl Hammond
Paul Damixie
Carlos & Jasc
Va fii cu siguranţa o mare petrecere.Daca sunteţi la mare nu puteţi lipsi...
Pentru mai multe detalii intraţi pe Liberty Parade

marți, 14 iulie 2009

Demisia doamnei Ridzi...

In sfarşit doamna ministru Ridzi a demisionat...Destul de tarziu s-a hotarat sa faca acest gest pe care ar fii trebui sa il faca de la inceputul acestui scandal...Interesanta este motivaţia deciziei prin faptul că nu vrea să afecteze imaginea partidului şi a Guvernului.
Daca dorea acest lucru trebuia sa-si fi dat demisia acu mult timp in urma,evitand astfel acest circ..si patarea imaginii Guvernului care vai de capul lui de Guvern şi aşa avea o imagine denigrata...

Noul ministru al tineretului este Sorina Luminita Placinta.

Traian Basescu bate campii cum ne-a obisnui in ultimul timp si acuză trusturile de presă că au executat-o pe Monica Iacob Ridzi .

Chiar imi pare rău pentru dumneavostră domnule preşedinte ca s-au inventat emisiunile Sinteza Zilei si In gura presei la care aţi facut referire indirecta...
Bine că mai sunt si trusturile de presă care scot la iveala hoţiile pe care le fac politicienii din ţara.... altfel ce fericiţi aţi fura voi...şi aşa oricum furaţi...

luni, 13 iulie 2009

Noul single a lui Tiesto

Dupa cum a declarat Tiesto va scoate un nou album in septembrie.In emisiunea sa ,la Radio 538 ,Tiesto Club Life - Episodul 119 a fost prezentat pentru prima data noul lui single I will be here in colaborare cu cei de la Sneaky Sound System.Piesa vine cu un nou stil diferit de cel cu care ne-a obisnuit Tiesto pana acu.
Abia astept noul album,mai e un pic pana in septembrie...
Auditie placuta:)

tiesto feat sneaky sound system-i will be here

duminică, 12 iulie 2009

Zummer,cel mai tare imn

Radio Zu se afla la prima sa vara de cand emite având in vedere ca radioul a fost înfiinţat toamna trecuta.Cu aceasta ocazie au realizat imnul lor de vara aceasta cantat de băieţii de la Deepside Deejays,care au declarat:"Păi ce sa zicem….colaborarea cu Radio Zu a fost una dintre cele mai plăcute colaborari pe care le-am avut. Staff-ul Radio Zu a dat dovada de un real profesionalism, uşurandu-ne foarte mult munca prin faptul ca au stiut exact ce sa ceara de la un imn “zurliu”. O echipă plină de verva, pusă pe distracţie şi pe idei năstrusnice, cu care noi, Deepsid Deejays, am rezonat înca de la prima întâlnire.
Piesa “Zummer Zu (Vara Asta Este Zu)” marchează pentru noi deschiderea oficiala a unei veri incendiare, a unei veri nebune. Suntem extrem de fericiti ca am fost alesi pentru a reprezenta muzical momentele “zurlii’ ale unui sezon ce se anunta cu adevarat “ZU” si speram ca aceasta colaborare sa continuie cel putin pana in iarna, pentru a avea ocazia sa cream impreuna un Mos Craciun “zurliu”."

Inmn RAdio Zu - Deepside Deejays - Zummer Zu

Imi place foarte mult piesa asta,sper să vă placă si vouă

sâmbătă, 11 iulie 2009

Din nou Akcent

Baieţii de la Akcent o ţin serios de treaba ...iata o melodia faina ce va fi hit cu siguranţa vara aceasta

Akcent -Happy People , Happy Faces

Rain...

duminică, 5 iulie 2009

Masina cu 2 feţe...

Romanul se pricepe la inventii.....cele mai tari inventii sunt de multe ori semnate de acestia.Am vazut un filmulet foarte fain in care un mecanic din Drăgăneşti-Vlaşca, jud Teleorman modifica doua masini: un Opel si un Wolsvagen Passat si face o singura masina cu tactiune diferita si pe fata si pe spate(nu prea are spate...):)).O mica demonstratie si un interviu cu dl. mecanic mai jos...

vineri, 3 iulie 2009

Reclama preferata

Asta e ca mai tare relama de la Vodafone:)Am vazut ca in ultima vreme au mai scurtat-o pe la tv si nu mai are farmec:(

"La prima intalnire mana pe picior ,la a doua intalnire mana pe picior +pupat ,la a treia intalnire mana pe picior+pupat+....un pumn in fata fraiere:))".Sarmanul poate la a patra intalnire:))....

miercuri, 1 iulie 2009

V8 ,super album.....

Trupa Voltaj au lansat pe 25 iunie ultimul lor album,intr-un concet superb la Sala Polivalenta.Multe zvonuri spuneau ca trupa se va despariti...insa solistul Calin Goia a lamurit lucrurile int-un interviu acordat monden.info spunand ca "Voltaj nu va disparea de pe piata, nu vom lua nicio pauza, vom scoate noi piese. Daca am fi vrut cu adevarat sa luam o pauza puteam sa fi facut acest lucru, opream concertele! Dar nu e cazul, noi ne dorim sa fim pe scena!" si ca "Toata aceasta poveste a fost interpretata gresit. Ultimul album nu inseamna neaparat albumul de adio. Noi am fost prinsi cu foarte multe concerte, facem lucrul acesta pentru fanii nostri foarte fideli care cred ca de mai bine de un an asteapta albumul acesta.

In spatele celor 9 piese de pe album exista inca atatea care au ramas in studio si pe care nu stiu daca le vom reface sau vor muri.

Din cauza timpului scurt, din cauza ca un album necesita o munca foarte mare am hotarat sa le scurtam asteptarea fanilor nostri si de acum o sa lansam numai singleuri. Ei nu vor mai trebui sa astepte doi ani si jumatate pentru un album, de acum vom lansa singleuri. Fiecare single va fi promovat cu coperta proprie, vom miza foarte mult pe mediul online si poate in doi, trei ani cand se va strange un numar suficient de piese, fiecare fan va putea sa isi faca propriul album.

Asta nu inseamna ca Voltaj nu mai canta! Fanii au fost cei care s-au speriat cel mai tare in urma acestei stiri dar pana la urma ei vor iesi cei mai castigati pentru ca nu vor trebui sa astepte lansarea unui material discografic.

Noi avem o legatura foarte stransa cu fanii. Acestia ne insotesc prin tara, exista filiale in diverse orase, avem intalniri cu ei. Fiind asa apropiati le stim si povestile multora dintre ei si atunci trebuie sa le raspundem intr-un fel, oricum cu acest album i-am tinut foarte mult pe jar. "

Am ascultat acest album si va pot spune ca e unul din cele mai bune scoase pana acum de Voltaj.Acesta contine 11 piese printre care singe-urile vara trecuta, cu un acustic version, si dematurizarea cu un remix de la Narcotic Sound.
Melodia mea preferata de pe album:

Voltaj - O zi de luni
Iata si un fel de promo la album:

Voltaj - Teaser Mix.