miercuri, 1 iulie 2009

V8 ,super album.....

Trupa Voltaj au lansat pe 25 iunie ultimul lor album,intr-un concet superb la Sala Polivalenta.Multe zvonuri spuneau ca trupa se va despariti...insa solistul Calin Goia a lamurit lucrurile int-un interviu acordat monden.info spunand ca "Voltaj nu va disparea de pe piata, nu vom lua nicio pauza, vom scoate noi piese. Daca am fi vrut cu adevarat sa luam o pauza puteam sa fi facut acest lucru, opream concertele! Dar nu e cazul, noi ne dorim sa fim pe scena!" si ca "Toata aceasta poveste a fost interpretata gresit. Ultimul album nu inseamna neaparat albumul de adio. Noi am fost prinsi cu foarte multe concerte, facem lucrul acesta pentru fanii nostri foarte fideli care cred ca de mai bine de un an asteapta albumul acesta.

In spatele celor 9 piese de pe album exista inca atatea care au ramas in studio si pe care nu stiu daca le vom reface sau vor muri.

Din cauza timpului scurt, din cauza ca un album necesita o munca foarte mare am hotarat sa le scurtam asteptarea fanilor nostri si de acum o sa lansam numai singleuri. Ei nu vor mai trebui sa astepte doi ani si jumatate pentru un album, de acum vom lansa singleuri. Fiecare single va fi promovat cu coperta proprie, vom miza foarte mult pe mediul online si poate in doi, trei ani cand se va strange un numar suficient de piese, fiecare fan va putea sa isi faca propriul album.

Asta nu inseamna ca Voltaj nu mai canta! Fanii au fost cei care s-au speriat cel mai tare in urma acestei stiri dar pana la urma ei vor iesi cei mai castigati pentru ca nu vor trebui sa astepte lansarea unui material discografic.

Noi avem o legatura foarte stransa cu fanii. Acestia ne insotesc prin tara, exista filiale in diverse orase, avem intalniri cu ei. Fiind asa apropiati le stim si povestile multora dintre ei si atunci trebuie sa le raspundem intr-un fel, oricum cu acest album i-am tinut foarte mult pe jar. "

Am ascultat acest album si va pot spune ca e unul din cele mai bune scoase pana acum de Voltaj.Acesta contine 11 piese printre care singe-urile vara trecuta, cu un acustic version, si dematurizarea cu un remix de la Narcotic Sound.
Melodia mea preferata de pe album:

Voltaj - O zi de luni
Iata si un fel de promo la album:

Voltaj - Teaser Mix.

2 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

grozav de tot...iubesc trupa Voltaj si-mi plac noile melodii...deja am ascultat de o mie de ori Vara trecuta...si O zi de luni e super...ca de altfel tot albumul...

Optimism,Love and Joy spunea...

Cu adevarat o trupa adevarata!
Imi pare rau ca am ratat concertul de anul acesta! Am fost la concertul de lansare Msd2 si a fost superb: voce, energie, lumina, show.
Iubesc trupa aceasta tocmai pt ca ei nu fac playback, ei chiar canta!
Si recomand si eu albumul acesta oricui;)