sâmbătă, 10 octombrie 2009

Zilele Iasului 2009

Aglomeratie mare zile acestea prin Iasi...mai multa ca de obicei.Anul acesta Iasul va implini 601 ani de la atestarea sa documentara.
Iata o mica parte din program:

"In parcul Expozitiei vor sustine un spectacol intre orele 19 si 21.30 DJ Rosario Internullo si DJ Kamarera. Pe data de 11 octombrie, scena Primariei se va muta pe Esplanada Oancea. Intre orele 19 si 21.30 vor cinta trupele El Negro si Bere Gratis.

Iesenii din Alexandru cel Bun vor putea merge la concert in Piata Voievozilor pe data de 12 octombrie. Acolo vor cinta Crush & Alexandra Ungureanu si Blaxy Girls, intre orele 19 si 22.

Pe data de 13 octombrie in Piata Unirii vor concerta Ovidiu Lipan Tandarica, grupul Balcano, Stelu Enache, Fanfara de la Zece Prajini si trupa Hora. Spectacolul va incepe la ora 20 si se va termina la 22.30.

"Pe 14 octombrie vom avea concertul din fata Palatului Culturii. Vor veni David DJ, Inna, Laurentiu Duta, Smiley si Voltaj. Concertul va fi intre orele 18 si 20 si va costa 50.000 euro. Aproximativ 90%, daca nu chiar tot, va fi suportat de sponsori. De la ora 20.10 si pina la 20.30 va fi focul de artificii. Va fi un show in premiera pentru Iasi, gestionat de trei echipe din Marea Britanie si Spania. Vor fi lasere gigant din Palatul Culturii, artificiile vor fi corelate cu muzica. Vreau un foc de artificii deosebit pentru ca aceasta parte a spectacolului a atras an de an foarte multi oameni", a completat Nichita."

Ps:Eu o sa merg la concerte pentru Crush & Alexandra Ungureanu si pentru Voltaj...
sursa:iasiforum.com

2 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

suuuuper!!!! sa ne spui cum a fost:D

Alexandra-Ioana Bohan spunea...

Eu una abia aştept!:D