miercuri, 3 iunie 2009

"Cum sa devii vedeta..."

Aseara m-am uitat la emisiunea Sinteza zilei. Domnul Mihai Gadea a avut niste invitati speciali:pe langa Mircea Badea si Victor Ciutacu care sunt invitati mai des in emisiune ,au fost invitati si cei doi "maiestri ai divertismentului" Daniel Buzdugan si Mihai Morar de la Radio ZU.
Tema emisune a fost cum sa devii nr 1 ,tinand cont ca RADIO ZU la doar 8 luni de la lansare a reusit sa devina cel mai ascultat radio din Bucuresti.
Emisunea fost foarte interesanta dar si amuzanta mai ales a fost difuzata o farsa a lui Buzdugan,referitoare la aceasta tema.
Farsa are 2 parti:
1."Buzdu este impresar la casa de discuri Magnetofon. Victima, o tanara din Moinesti aspiranta la statutul de vedeta , este dispusa sa faca orice sacrificiu ca sa-si indeplineasca visul. Sau poate nu?"2."Farsa continua. Buzdu, impresar la casa de discuri Magnetofon o convinge pe viitoarea “ vedeta “ sa renunte la viata de casnica din Moinesti si sa se mute in Bucuresti sa-si indeplineasca visul."Din aceasta cauza are Romania atatea "vedete"....

Un comentariu:

Bucur spunea...

Interesant,foarte interesant....