miercuri, 24 iunie 2009

Knowing....

Nicolas Cage e actorul meu preferat.Avand in vedere acest lucru un puteam rata cel mai recent film ce il are ca protagonist pe favoritul meu.Astazi am vazut filmul Knowing,o combinatie intre mister ,SF si drama.Un film absolut remarcabil zic eu ,si nu zic asta ca sunt fan Nicolas Cage si pentru ca asa este filmul...
"Un captivant action-thriller de proporţii globale, filmul NUMERE FATALE A aduce omenirea faţă în faţă cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie să lupte împotriva numerelor fatale.

În 1958, o clasă de elevi stochează într-o capsulă a timpului desenele realizate în timpul unei ore de curs. Unul singur era deosebit. Cel realizat de o fetiţă şi care părea a fi o înşiruire de cifre fără sens. Cincizeci de ani mai târziu, capsula este scoasă la lumină, iar ce se află înăuntrul ei va schimba total viaţa profesorului John Koestler, a fiului său Caleb şi totodată lumea pe care o ştim.
John reuşeşte să elucideze misterul numerelor, în urma unei descoperiri devastatoare: acestea conţineau coordonatele fiecărui dezastru major din trecut şi viitor, locaţiile şi numărul de victime. În cursul evenimentelor, toate indiciile par să conducă într-o singură direcţie: fiul lui John a fost ales să găsească mesajul prevestitor.
Din 19 iunie, action-thriller-ul NUMERE FATALE invadează marile ecrane. Începe numărătoarea inversă şi John ştie ce urmează să se întâmple. Tu ce ai face dacă ai şti?"
O intrebare destul de complicata....in speranta ca v-am facut curiosi sa vedeti acest film va las sa vizionati trailerul

"You and me, together, forever!!!"

Un comentariu:

raza de soare spunea...

grozav...trebuie sa avd si eu filmul:D