luni, 29 iunie 2009

"Amintiri din copilarie"....

Cel mai frumos lucru e sa fii copil...sa nu ai griji,treburi...alta lume,alta viata...
Degeaba esti copil daca nu te uiti la desene animate.Copilaria mea mi-au facut-o mai frumosa desenele animate.Erau multe desene faine cand era mic:Grendizer sau Sailor Moon...si mai erau dar nu prea imi amintesc acum...Insa cele mai faine desene pe care le-am vazut si nu le voi uita toata viata sunt cele cu Dragon ball.
Tin minte ca uitam la Dragon ball pe TVR 1 dar nu am vazut toate seriile ,ca la un moment dat schimbase ora si era la scoala parca...si nu l-am mai putut viziona tot...il dadeau parca pe TVR 2 la alta ora...
Dragon ball are trei serii:Dragon Ball,Dragon Ball Z,Dragon Ball GT,una mai fana ca celalata,seria a 3 a: Dragon Ball GT e mai scurta comparativ cu primele doua...si nu prea continua exact poveste primeleor doua serii
Il adoram pe Goku care era personajul principalul al desenului..care era mereu gata de noi aventuri si provocari prin care trecea cu bine impreuna cu prietenii sai.
Eram nerabdator sa vad urmatoarea zi un nou episod ca ma tine mereu cu sufletul la gura...iar cand ma intalneam cu prietenii primul subiect era normal despre Dragon ball.
Apoi in Dragon ball Z este prezent fiul lui Goku..Son Goku,alte aventuri din ce in ce mai paltitante..
Iar depre Dragon Ball GT sincer nu mai stiu...ori nu l-am vazut ori nu imi mai amintesc..
Am postat mai jos primul episod din seria Dragon ball


Si asa a inceput toata "nebunia" cu Dragon ball...desenele copilariei mele..
Acest articol participa la concursul organizat de desenele-copilariei.net

sâmbătă, 27 iunie 2009

Ai lu' Gorobete

Acu vreo 5 ani pe vremea in care ma uitam la tv pe TVR 1 ,(acu nu cred ca nu se mai uita nimeni pe TVR1 :))) era un serial de comedie foarte tare "Ai lu' Gorobete"...umor de calitate romanesc.
In ultima vreme la tv nu se mai difuzeaza nimic interesant...cel putin comedie ar mai fii Mondenii si Divertis...care inca se mentin insa nu se stie pentru cat timp.
Avand in vedere ca tehnologia avanseaza cu fiecare zi ce trece ,mai jos am ales un fragment din serialul "Ai lu' Gorobete" care prezinta o discutie intre tata si fiu..

miercuri, 24 iunie 2009

Knowing....

Nicolas Cage e actorul meu preferat.Avand in vedere acest lucru un puteam rata cel mai recent film ce il are ca protagonist pe favoritul meu.Astazi am vazut filmul Knowing,o combinatie intre mister ,SF si drama.Un film absolut remarcabil zic eu ,si nu zic asta ca sunt fan Nicolas Cage si pentru ca asa este filmul...
"Un captivant action-thriller de proporţii globale, filmul NUMERE FATALE A aduce omenirea faţă în faţă cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie să lupte împotriva numerelor fatale.

În 1958, o clasă de elevi stochează într-o capsulă a timpului desenele realizate în timpul unei ore de curs. Unul singur era deosebit. Cel realizat de o fetiţă şi care părea a fi o înşiruire de cifre fără sens. Cincizeci de ani mai târziu, capsula este scoasă la lumină, iar ce se află înăuntrul ei va schimba total viaţa profesorului John Koestler, a fiului său Caleb şi totodată lumea pe care o ştim.
John reuşeşte să elucideze misterul numerelor, în urma unei descoperiri devastatoare: acestea conţineau coordonatele fiecărui dezastru major din trecut şi viitor, locaţiile şi numărul de victime. În cursul evenimentelor, toate indiciile par să conducă într-o singură direcţie: fiul lui John a fost ales să găsească mesajul prevestitor.
Din 19 iunie, action-thriller-ul NUMERE FATALE invadează marile ecrane. Începe numărătoarea inversă şi John ştie ce urmează să se întâmple. Tu ce ai face dacă ai şti?"
O intrebare destul de complicata....in speranta ca v-am facut curiosi sa vedeti acest film va las sa vizionati trailerul

"You and me, together, forever!!!"

duminică, 21 iunie 2009

Kiss Me Thru The Phone ....

O melodie care imi place foarte mult...si clipul e ok zic eu..

Soulja Boy Ft Sammie - Kiss Me Thru The Phone


Iata si niste comentarii....

miercuri, 17 iunie 2009

Caută-mă tu!


Pe blogul lui Cosmin Vaman era scris:"Nu aveţi chef de o campanie pe bloguri? Una care chiar ar putea avea şanse de reuşită. Dacă treci pe lângă Universitate zilele astea, ai şanse mari să vezi următorul anunţ"(de sus)
Cosmin a avut o idee buna in a face o mica "companie" pentru a-i ajuta pe cei doi tineri sa se regaseasca...
M-am gandit sa-l sprijin si eu in aceasta "campanie" cu aceasta postare a mea...

Not enought time

O melodie care imi place mult:Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Not Enough Time....Clipul contine secvente din filmul "21" un film pe care l-am vazut,foarte interesant filmul...

marți, 16 iunie 2009

Au salvat 2 vieti

In ultima vreme am o mare antipatie pentru italieni.Acest fapt se datoreza evenimenteleor petrecute in Italia si la modul cum sunt priviti romanii in aceasta tara.
Daca as putea as pune melodia urmatoare pentru italieni:
Parazitii - Mesaj pentru europa

Totusi nu suntem chiar asa cum zic ei:hoti, violatori sau cersetori.
Acest fapt o arta o intamplare petrecuta in Italia pe plaja de la Marea Adriatica.
"Corespondentul Radio Infopro si Pro TV Oradea, Şerban Carţiş, a salvat, aseara împreună cu prietenul său, doi copii care se scăldau în Marea Adriatică şi erau în pericol să se înece.

Incidentul a avut loc în provincia Udine, unde Şerban Carţiş şi familia sa îşi petrec vacanţa. Cei doi copii, de 10, respectiv 12 ani, au fost luati de current. Serban Carţiş a povestit pentru Info Pro că iniţial s-a aruncat prietenul lui în mare să îi salveze pe cei doi.

Corespondentul Pro TV a spus că l-a şocat faptul că, deşi urmăriseră întreaga scenă, niciunul dintre italienii aflaţi pe plajă - nici alţii care stăteau şi priveau de la balustradele restaurantului suspendat - nu au făcut vreo mişcare să sară în salvarea copiilor."
Iata si relatarea audio a lui Serban:

Şerban Carţiş(Corespondentul Radio Infopro)

Cum de ceilalti din apropiere nu au intervenit?....
Noroc de romanii nostri care au sarit imediat in ajutor....altfel cine stii ce se putea intampla...
Acest gest poate reprezenta o palma data italienilor care ne judeca gresit...Bravo baieti!!!

duminică, 14 iunie 2009

Elsewhere(2009)

"Ai avut vreodata un secret si nu ai fi mai putut trai daca cineva l-ar fi stiut?Te gandeai la el atat de mult...incepusesi sa te gandesti ca cineva ti-l stie...doar uitandu-se la tine?"...cu aceste fraze incepe filmul despre care vrea sa va vorbesc astazi:Elsewhere(2009)
De curand am vazut acest film care mi s-a parut foarte bun.Desi are un buget minor de doar 500,000 $ filmul este unul captivant ,iar misterul te tine cu sufletul la gura pana in spre finalul filmului...
E un film care vi-l recomand...merita vazut zic eu:)

sâmbătă, 13 iunie 2009

Emisiune pt Raduleasca de 20.000 euro

Mihaela Radulescu fosta prezentatoare a emisiunei Duminica in familie de la Antenei 1 a anuntat ca se retrage din televiziune..si ca va pleca in strainatate...
Fara indoiala este una din cele mai iubite vedete de televizune din Romania, dar se pare ca cel mai mult iubita este la Piatra Neamt .Aici Consiliul Judetean Neamt si Primaria municipiului Piatra-Neamt vor sa dea 20.000 de euro din banii publici pentru ca doamna Mihaela Radulescu faca o emisiunea in data de 21 iunie in Piatra Neamt.
Si ca un "cadou" mai special primarul Gheorghe Stefan vrea sa o decoreze ca cetatean de onoare al orasului....
Ce pot sa zic..gest frumos....dar banii cred ca se puteau investii in multe alte obiective pe care primaria ar fi trebuit sa le indeplineasca pana acu si nu a facut-o...e criza economica mondiala si astora le arde de facut emisiuni tv de 20 mii de euro...

luni, 8 iunie 2009

3 hituri

Saptamana trecuta am ascultat foarte mult aceste 3 piese.Cred ca vor urca in topuri curand....Sper sa va placa...


Dj Project - Miracle love



Studio One - Out of love



Tony Ray feat. Sabina - Cry for you

A State Of Trance 2009

Armin van Buuren lanseaza oficial azi ,8 iunie, compilatia ASOT 2009.Aceasta este lansata deja de ceva timp pe iTunes avand un mare succes.
A State Of Trance a ajuns la editia cu numarul sase in acest an,si dupa cum ne-a obisnuit in ultimi ani acest abum contine hituri ales selectionatate de maiestrul Van Buuren din muzica trance.
Albumul cuprinde doua parti:"Primul CD aduce productii care "te prind" datorita beat-ului, a unui vocal cald si a liniei melodice de vara; acesta este intitulat "On The Beach". CD-ul 2 incearca sa reflecte atmosfera din cadrul set-urilor, dar si a aparitiilor in concert ale lui van Buuren, de aceea se numeste "In The Club". "
Am ascultat albumul si vreau sa va spun ca e superb mai ales volumul "On Beach" care mi-a placut mai mult....
Iata si tracklist-ul albumului:


CD 1 - On The Beach

01. John O'Callaghan feat. Lo-Fi Sugar - Never Fade Away (Andy Duguid Mix - On the Beach Intro Edit)
02. Sunlounger feat. Kyler England - Change Your Mind (Myon and Shane 54 Remix)
03. M6 - Paradise Lost
04. Ron Hagen & Pascal M - Riddles In The Sand
05. Mat Zo - The Fractal Universe
06. The Blizzard with Gåte - Iselilja (Sunn Jellie & The Blizzard Dub Remix)
07. Monogato - Miami Vibe (Omnia Remix)
08. Josh Gabriel presents Winter Kills - Deep Down
09. Myon and Shane 54 feat. Aruna - Helpless (Monster Mix)
10. tyDi feat. Audrey Gallagher - You Walk Away
11. Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon - Faces
12. Rex Mundi feat. Susana - Nothing At All
13. Jerome Isma-Ae - Shaguar
14. Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Nic Chagall Remix)

CD 2 - In The Club

01. John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself (Cosmic Gate Remix)
02. Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage - Inside Of You(Cosmic Gate Remix)
03. Gaia - Tuvan
04. Michael Tsukerman - Sivan
05. Cressida - Onyric (Stoneface & Terminal Remix)
06. Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher - Freefalling
07. Aly & Fila - Rosaires
08. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado - Sunset Boulevard
09. Signum - Addicted
10. Robert Nickson - Circles (Andy Blueman Remix)
11. Thomas Bronzwaer - Look Ahead
12. Neptune Project - Aztec
13. Phuture Sound feat. Angie - Come To Me (ASOT 2009 Reconstruction)
14. Dreastic - Blade Runner
15. 3rd Moon - Monsun

duminică, 7 iunie 2009

Noua reclama de la Vodafone

O reclama tare la VODAFONE...cu tonuri de asteptare....care il are ca principal protagonist pe interpretul cunoscut de hip-hop Puya.

Castigatorii la RMA 2009

Aseara la Craiova a avut loc un super spectacol cu ocazia festivalului Romanian Music Awards .Piata Mihai Viteazul din Craiova a fost umpluta pe 40000 de oame nicare au asistat la un show ce a durat 5 ore.
"Vedetele noastre s-au intrecut pe ele insele si au facut un show care cu greu poate fi egalat. De la acrobatii spectaculoase la featuring-uri inedite, toti artistii au venit cu ceva nou si au creat o atmosfera incendiara in piata din Craiova.
Sensor a dat tonul distractiei, Damian&Brothers a surprins printr-o colaborare cu Connect-R, Crush si Alexandra Ungureanu au cantat in premiera o piesa cu Keo, Nelly Ciobanu a facut in Oltenia “Hora din Moldova”, Puya a cantat in duet cu Dream City, iar prezenta trupei Iris pe scena a fost poate cel mai emotionant moment al serii. Desi a venit doar pentru a primi un premiu special in cadrul galei Romanian Music Awards, Cristi Minculescu nu a rezistat tentatiei de canta macar cateva versuri din muzica ce l-a consacrat."
"Rasfatatele" serii au fot Ina ,care a castigat premiile la 4 categorii dar si Andreea Banica care a castigat 2 categorii.
Iata lista completa cu nominalizarile si castigatorii fiecare categorii:

Best Album:

1. Akcent - Fara lacrimi
2. Animal X - Sambure de drac
3. Blaxy Girls - If you feel my love
4. Puya - Romanisme (Part. 1)
5. Smiley - In lipsa mea-castigator

Best Dance:

1. Akcent - That's my name
2. David Deejay & Dony - Nasty dream
3. Inna - Hot-castigator
4. Nick Kamarera & Deepside Deejays - Beautiful days
5. Play & Win - Slow motion

Best Female:

1. Andra - Femeia
2. Andreea Banica - Le ri ra-castigator
3. Claudia Cream - Candy
4. Elena - The balkan girls
5. Inna - Hot

Best Group:

1. Akcent - Stay with me
2. Blaxy Girls - If you feel my love
3. DJ Project - Hotel-castigator
4. Play & Win - Slow motion
5. Zero - Sunny days

Best Hip-Hop:

1. Bitza feat. Raku & Faibo X - Sufletul orasului
2. Parazitii - De ziua ta
3. Puya feat. George Hora - Undeva in Balcani-castigator
4. Scanteie feat. Bitza & Cedry2k - Ne-am pierdut nemurirea

Best Live:

1. Iris
2. Mandinga-castigator
3. Parazitii
4. Smiley
5. Viorica & Ionita de la Clejani

Best Male:

1. Alex - Doar ea-castigator
2. connect-r - Nu-ti pierde dragostea
3. Laurentiu Duta - Visator
4. Puya feat. George Hora - Undeva in Balcani
5. Smiley - Designed to love you

Best New Act:

1. DJ Layla & Alissa - Single ladies
2. Inna - Hot-castigator
3. Montuga - Sofia
4. Morris - Desire
5. Nick Kamarera & Deepside Deejays - Beautiful days
6. Play & Win - Slow motion

Best Pop:

1. Alex -Doar ea
2. Andra - Femeia
3. Andreea Banica & Smiley - Hooky song
4. Laurentiu Duta - Visator-castigator
5. Smiley - Designed to love you

Best Rock:

1. Blaxy Girls - If you feel my love-castigator
2. Directia 5 - In niciun caz
3. Keo - Falling high
4. Spin - Amintirea ta
5. Zero - Sunny days

Best Song:

1. Akcent - Stay with me-castigator
2. Inna - Hot
3. Play & Win - Slow motion
4. Puya feat. George Hora - Undeva in Balcani
5. Smiley - Am bani de dat

Best Video:

1. Andreea Banica - Le ri ra-castigator
2. Akcent - That's my name
3. Parazitii - De ziua ta
4. Smiley feat. Alex, Don Baxter & Marius Moga - Am bani de dat
5. Zero - Sunny days

Best DJ:

1. David Deejay feat. Dony - Nasty dream
2. DJ Project - Hotel (DJ Max)
3. DJ Sava feat. connect-r - The reason
4. Nick Kamarera & Deepside Deejays - Beautiful days-castigator
5. Tom BHoxer feat. Jay - Beautiful days

Best Website:

1. www.akcentonline.com
2. www.animalx.org
3. www.keo.ro
4. www.mariusnedelcu.ro
5. www.trupazero.net-castigator

Pe langa acestea au fost acordate si o serie de premii speciale:

Best Sound:Sensor

Best Show:Inna

Most Wanted Award:Iris

Lifetime Award:Radio Romania - 80 de ani

Best Comeback:Claudia Cream

Best Repertoire:Voltaj

Highest Climber:Play & Win

Border Breaker:Inna

Radio 21 Award:Play & Win

Din aceste premii nu puteau lipsi cei de la Iris si un premiu care zic eu ca l-au acordat foarte bine "Best Repertoire" pentru cei de la Voltaj care vor lansa de curand ultimul lor album intitulat V8.

joi, 4 iunie 2009

Spoturi pentru alegerile europarlamentare...

M-am gandit sa postez spoturile pentru campania de la europarlametare,poate vreti sa mergeti la vot si nu stiti pe cine sa votati(desi nu cred:)))
Priviti-o pe domnisoara EBA,candidat independent


Spotul pentru PSD+PC ,slab zic eu

PD-Lul,cu "La bine si la greu "

Iata spotul PNL,aici nu vreau sa comentez;))

Mergeti la vot...

Priviti un spot publicitar care ne indeamna sa mergem la vot pe 7 iunie :))

miercuri, 3 iunie 2009

"Cum sa devii vedeta..."

Aseara m-am uitat la emisiunea Sinteza zilei. Domnul Mihai Gadea a avut niste invitati speciali:pe langa Mircea Badea si Victor Ciutacu care sunt invitati mai des in emisiune ,au fost invitati si cei doi "maiestri ai divertismentului" Daniel Buzdugan si Mihai Morar de la Radio ZU.
Tema emisune a fost cum sa devii nr 1 ,tinand cont ca RADIO ZU la doar 8 luni de la lansare a reusit sa devina cel mai ascultat radio din Bucuresti.
Emisunea fost foarte interesanta dar si amuzanta mai ales a fost difuzata o farsa a lui Buzdugan,referitoare la aceasta tema.
Farsa are 2 parti:
1."Buzdu este impresar la casa de discuri Magnetofon. Victima, o tanara din Moinesti aspiranta la statutul de vedeta , este dispusa sa faca orice sacrificiu ca sa-si indeplineasca visul. Sau poate nu?"



2."Farsa continua. Buzdu, impresar la casa de discuri Magnetofon o convinge pe viitoarea “ vedeta “ sa renunte la viata de casnica din Moinesti si sa se mute in Bucuresti sa-si indeplineasca visul."



Din aceasta cauza are Romania atatea "vedete"....

RMA 2009...


Dupa ce anulul trecut Romanian Music Awards a avut loc la Iasi ,anul acesta se schimba locatia in Oltenia.Unul dintre cele mai importante festivaluri din muzica romaneasca Romanian Music Awards editia din 2009 se va desfasura pe 6 iunie la ora 20.30 in Piata Mihai Viteazul in Craiova.Aceasta este cea de-a 6 editie a festivalului iar principali organizatorui sunt :Music Channel si Radio 21.
Invitatul special al acestei editii este castigatorul Eurovision 2009 suedezul Alexander Rybak.
Pentru a vedea nominalizarile si a va vota favoritii intrati pe 1music.ro