luni, 29 iunie 2009

"Amintiri din copilarie"....

Cel mai frumos lucru e sa fii copil...sa nu ai griji,treburi...alta lume,alta viata...
Degeaba esti copil daca nu te uiti la desene animate.Copilaria mea mi-au facut-o mai frumosa desenele animate.Erau multe desene faine cand era mic:Grendizer sau Sailor Moon...si mai erau dar nu prea imi amintesc acum...Insa cele mai faine desene pe care le-am vazut si nu le voi uita toata viata sunt cele cu Dragon ball.
Tin minte ca uitam la Dragon ball pe TVR 1 dar nu am vazut toate seriile ,ca la un moment dat schimbase ora si era la scoala parca...si nu l-am mai putut viziona tot...il dadeau parca pe TVR 2 la alta ora...
Dragon ball are trei serii:Dragon Ball,Dragon Ball Z,Dragon Ball GT,una mai fana ca celalata,seria a 3 a: Dragon Ball GT e mai scurta comparativ cu primele doua...si nu prea continua exact poveste primeleor doua serii
Il adoram pe Goku care era personajul principalul al desenului..care era mereu gata de noi aventuri si provocari prin care trecea cu bine impreuna cu prietenii sai.
Eram nerabdator sa vad urmatoarea zi un nou episod ca ma tine mereu cu sufletul la gura...iar cand ma intalneam cu prietenii primul subiect era normal despre Dragon ball.
Apoi in Dragon ball Z este prezent fiul lui Goku..Son Goku,alte aventuri din ce in ce mai paltitante..
Iar depre Dragon Ball GT sincer nu mai stiu...ori nu l-am vazut ori nu imi mai amintesc..
Am postat mai jos primul episod din seria Dragon ball


Si asa a inceput toata "nebunia" cu Dragon ball...desenele copilariei mele..
Acest articol participa la concursul organizat de desenele-copilariei.net

7 comentarii:

Francesca spunea...

E super ideea ta ...de a ne aminti de copilarie.Sunt sigura ca in orice adult ,se ascunde un suflet de copil,care ar urmarii oricand cu placere desenele animate,pe care le adora in copilarie.

Benny spunea...

Un articol frumos!:) Frumoase amintiri!:D

Ana Gabriela spunea...

frumoase amintiri...

Ana Gabriela spunea...

si eu il tin minte cu drag pe Goku:D

Necesar spunea...

Ms mult! Si tie bafta!

andra_georgiana spunea...

...da silitoare:)))))) :P:P

:D

WeeD spunea...

vai si ce imi placea Sailor Moon 8->
si nu pierdeam niciun episod din Goku, tin minte si acum ca erau in jur de 14:00, cum mancam cum eram la tv ca o boraca :)). Faina postarea :)